Hjälp en otursfågel

Vår 11 årige son Mio är en sann entreprenör. Snöar det sticker han ut och säljer skottning i området. Annars kan det vara krattning eller något annat lukrativt.
Till varje terminsavslutning arrangerar han på eget initiativ välgörenhetsloppis med försäljning av loppisprylar, lotter och fika. Det brukar inbringa 2000-3000 kr som han oavkortat skänker till någon välgörenhetsorganisation.

Nu under hösten har han kämpat och ägnat kvällar och helger åt att sälja för WWFs Pandaförsäljning, där delar av vinsten i år skänks till förmån för de utrotningshotade tigrarna. Som sporre får man som säljare i Pandaförsäljningen bonus i form av prylar beroende på hur mycket man säljer för. Mios mål var en iPad och han var nästan vid målet, hade bara en handfull försäljningar kvar när det som inte fick hända inträffade. Han tappade listan med alla beställningar. Troligen när han rusade hem efter en lyckad säljkväll.

Vi tycker så synd om honom, för vi vet hur mycket han kämpat. Han försöker hitta tillbaka till de som beställt för att ta upp beställning på nytt men det är svårt och tidsödande. Därför vill jag hjälpa honom på traven genom att be er kika i pandakatalogen och om ni hittar något maila en beställning. Klicka här för katalogen. http://www.pandaforsaljningen.se/artiklar-2013
Maila namn, adress, och artikelnummer på det ni vill beställa till mio.crona@gmail.com
Betalning sker vid leverans i slutet av november. Postens frakt tillkommer om vi inte kan mötas upp i Stockholmsområdet vid leverans.

  • by Mats
  • posted at 11:57 e m
  • oktober 27, 2013

    Show Comments

    No Comments


    Add comment