Stop Kony 2012

Det handlar om en grym man. En religiös dåre som byggt en armé av kidnappade barnslavar. Han heter Joseph Kony och jagas för att han är åtalad på 33 punkter. Bla slaveri, våldtäkt, och krigsförbrytelser. Vi kan göra något åt det. Och vi är inte ensamma om att göra det. Börja med att se klippet. Dela det sedan. Då har du gjort något. Gör sedan mer. Gå till kony2012.com och ge en peng. Kanske köp armbandet.

Jag har gjort det.

SE FILMEN NU!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

 

Tack Emanuel Karlsten och ajour.se Det var här jag läste det först.

 • by Mats
 • posted at 11:14 e m
 • mars 7, 2012

  Show Comments

  No Comments


  Add comment


  One Trackback

  […] åt att granska så mycket information för respektive emot kampanjen Kony 2012 står jag fast vid mina åsikter till stöd i kampanjen Kony 2012 och till IC (organisationen Invisible Children). Här är min bild av läget. […]